Ida Eide

- Jeg savner meldingen «jeg blir litt forsinket»

Komiker Nils-Ingar Aadne åpner opp om sorgen etter samboeren Ida Eides dødsfall i ny podkast.

IDA EIDE: Langrennsløper Ida Eide ble bare 30 år. Hun døde som følge av hjertestans under et mosjonsløp høsten 2018. FOTO: Vidar Ruud / NTB
IDA EIDE: Langrennsløper Ida Eide ble bare 30 år. Hun døde som følge av hjertestans under et mosjonsløp høsten 2018. FOTO: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten Sorgens kapittel, der programleder Karen Marie Berg (41) snakker med kjente profiler om deres nære sorg, åpner komiker Nils-Ingar Aadne (38) opp om tapet av samboeren Ida Eide.

Langrennsløper Ida Eide gikk bort 2. september 2018, etter å ha fått hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim. Hun ble 30 år.

Ida og Nils-Ingar fikk tre år som kjærester og to år som samboere sammen. I podkasten forteller han at paret de siste månedene var veldig tett på hverandre. De reiste på toppturer, på ferie til New York, og feiret Idas 30-årsdag i april med brask og bram.

- Jeg er veldig glad for at den siste tiden med Ida er noe jeg har et ekstremt godt inntrykk av. Vi gjorde mange kule ting de siste månedene, fra påsken og helt frem til hun døde. Vi brukte mye tid sammen i den perioden der.

Samme dag som mosjonsløpet ble arrangert, skulle Nils-Ingar spille i forestillingen «Den spanske flue» på Oslo Nye Teater. Han var lenge i tvil om han skulle avlyse eller ikke, da han fikk den nedslående beskjeden om at kjæresten lå på sykehuset som følge av hjertestans.

Foreldrene til Ida, som satt i bilen på vei fra Beitosdølen til Ullevål sykehus, oppfordrer Nils-Ingar til å gjennomføre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer