Marna Haugen:

- Jeg skal jo bli frisk av dette

«Livmorhalskreft.» Det var den brutale beskjeden Marna Haugen fikk i juni. Nå konsentrerer hun seg om å spare på kreftene og er overbevist om at 40-årene vil bli bra.

MARNA HAUGEN: Marna er en av Norges mest populære bloggere. I juni fikk hun beskjed om at hun hadde livmorhalskreft. FOTO: Astrid Waller
MARNA HAUGEN: Marna er en av Norges mest populære bloggere. I juni fikk hun beskjed om at hun hadde livmorhalskreft. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som jeg er syk, har legene sagt at jeg må ta det med ro. Marna Haugen Burøe stabler beina under kafébordet. 38 år gammel kan hun etter utseendet å bedømme fortsatt «naile» en catwalk og en fotoshoot. Men der hun i modelldagene for 20 år siden vant missekåringer og svarte på spørsmål om krig og fred og sånn i kampen om vinnertiaraen, utkjemper Marna i dag en helt annen strid.

Ikke at det ikke har rent vann der imellom. Hun har jobbet som negledesigner med egen salong, driver nettbutikk og er en av Norges mest leste bloggere, som «Komikerfrue». Men alt det betyr mindre nå. Faktisk tror hun ikke at hun ville greid å konsentrere seg om å lakke en eneste negl for tiden.

– Det er forventet at jeg kommer til å få fatigue. De fleste med kreft får tretthetssyndrom, men om man sparer på energien, kommer man seg fortere tilbake etterpå.

Hun dytter innpå med gulrotkake, som etter hennes syn har den perfekte fordelingen av kake og smørkrem.

– Jeg er en naturlig trøstespiser og spiser alt jeg har lyst på for tiden. Legene fraråder veldig at jeg går ned i vekt, for det tapper meg for energi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer