Else Kåss Furuseth om å bli tante:

– Jeg skal snylte på deres familie, som en slapp tilkallingsvikar

Else Kåss Furuseth vet akkurat hva slags tante hun kommer til å bli, når lillesøster Cecilie venter barn rundt juletider.

KLAR TANTE: Else Kåss Furuseth er klar i talen om hva slags tante hun kommer til å bli når søsteren Cecilie venter barn rundt juletider. FOTO: Astrid Waller
KLAR TANTE: Else Kåss Furuseth er klar i talen om hva slags tante hun kommer til å bli når søsteren Cecilie venter barn rundt juletider. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da programleder og komiker Cecilie Kåss Furuseth delte på Instagram i begynnelsen av august at hun er gravid, strømmer gratulasjonene på. Cecilie og storesøster Else Kåss Furuseth har en av landets mest populære podcaster, «The Kåss Furuseths», og for Else har nettopp barn vært et eget prosjekt. I TV-serie «Else om: barn» utforsket hun ulike familieløsninger, og også hvorvidt hun selv skulle få barn. Hun var blant annet tilstede under en fødsel, og i løpet av seriens gang konkluderte hun med at hun ikke kom til å få barn.

Snylte på familien

Men nå er altså lillesøster Cecilie gravid, og sammen med kjæresten Anthony Harrison venter hun barn rundt juletider. Vi spurte Else om hva hun tenker om å bli tante:

– Det passer meg som fot i hose å få snylte på deres familieliv, som en slags slapp tilkallingsvikar, sier en gledesstrålende Else med en latter.

– Det alvorlige svaret er at jeg er så glad på deres vegne at jeg holder på å sprekke! Om Cecilie blir halvparten så god mor som hun er søster, blir dette sabla fint.

Med på fødselen?

Med tanke på fødekompetansen Else opparbeidet seg under TV-serien, har hun noen planer om å bli med på fødselen? Else avviser det på det sterkeste:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer