Halloween

- Jeg skjønner ikke hvordan de som velger å kle seg ut som ham får sove om natten

Pårørende mener dette halloween-kostymet aldri burde blitt solgt.

TRAUMATISERENDE: Foran halloween 2022 skaper et spesielt kostyme storm. FOTO: Skjermdump eBay
TRAUMATISERENDE: Foran halloween 2022 skaper et spesielt kostyme storm. FOTO: Skjermdump eBay Vis mer
Publisert

Halloween er for mange barnefamilier høstens morsomste – og skumleste – eventyr, og falsk spindelvev henger gjerne igjen i busker og kratt vinteren igjennom etter endt feiring.

Men også ungdom og voksne har trykket den amerikanske tradisjonen til sitt bryst, med egne halloweenfester. Men der barna helst er ute etter godteriet, går mange unge langt for å ha på seg det mest oppsiktsvekkende kostymet. Ja, gjerne frastøtende også, skal vi tro det som tegner til å bli en trend foran årets halloween.

Da «Squid Game» ble en Netflix-hit under korona, ville «alle» feire knask eller knep med joggedress med nummeret til favorittdeltakeren sin fra det dødelige spillet, eller med de skrekkinngytende maskene fra serien.

Og også i 2022 tegner det til at Netflix blir toneangivende for kostymetrender for årets halloween. En av de mest populære seriene på Netflix i oktober 2022 er nemlig «Dahmer. Monster: The Jeffrey Dahmer Story». Serien forteller den sanne historien om seriemorder og sexforbryter Jeffrey Dahmer, som ble dømt for å ha myrdet 17 menn og gutter i årene 1978 og 1991. De fleste av drapene skjedde mellom 1987 og 1991, og omfattet både voldtekt, lemlesting, nekrofili og kannibalisme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer