Andrea Voll Voldum:

- Jeg skjønte at noe forferdelig var skjedd

Andrea Voll Voldums mor åpner opp om tiden etter den skjebnesvangre natten i Hemsedal.

ANDREA VOLL VOLDUM: Wenche Voll er en enorm støtte for datteren Andrea. Wenche forteller til KK at hun ikke var klar over hvor lang tid det ville ta å bearbeide en slik hendelse. Foto: Astrid Waller
ANDREA VOLL VOLDUM: Wenche Voll er en enorm støtte for datteren Andrea. Wenche forteller til KK at hun ikke var klar over hvor lang tid det ville ta å bearbeide en slik hendelse. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se for deg at du har sendt av gårde din snart 19 år gamle datter ut på livet. Deler av familien befinner seg på et lite tettsted - et sted hvor barna er vokst opp og dere har feiret høytider som jul, nyttår og påske flere år på rad. Du føler du kjenner stedet godt, og har ingen betenkeligheter med å la datteren din få lov til å teste ut utelivet. Hun er jo tross alt myndig, og alltid så ansvarsfull.

Du legger deg i den tro om at datteren din straks er hjemme. Hun har jo akkurat gitt lyd fra seg om at hun snart vender snuten hjemover. Du sovner, men kanskje med litt lettere sovehjerte enn du ellers pleier å ha.

En ny dag er på vei. Det er ikke utenkelig at det første vårlyset har tittet frem. Det er tross alt slutten av mars, og ikke lenge før våren melder sin ankomst. Klokken er 05.35, og plutselig tikker det inn en SMS fra datteren din - som du tror ligger trygt i sengen sin.

Andrea: MammaAndrea: Ikkje ringAndrea: Send meld okeiSekunder etterpå kom svaret: Henn e du?Andrea: I sentrum en plass. DopaMoren: Klarar du å komme deg ut der i frå? Er det folk som er ustabile der?Andrea: Nei, ikkje endaAndrea: SnartAndrea: Ringe når eg e uteMoren: Har det skjedd deg nokke, sia du ikkje kan ringe?Andrea: Eg tørr ikkjeAndrea: Ringe deg når eg e ute så går eg heim bakveienMoren: Eg har stått opp og kan køyre å hente degMoren: Går ut til bilen no, klarar du å komme deg ut?Moren: AndreaAndrea: No e eg uteAndrea: RingAndrea: Shell

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer