Turia Pitt:

- Jeg tenker ikke lenger dette er noe jeg må, men noe jeg får lov til

Slik har mammarollen forandret brannoffer Turia Pitt.

TURIA PITT: På Instagram deler australske Turia Pitt bilder fra sin nye tilværelse som mor. I 2011 ble hun brannskadet på 65 prosent av kroppen som følge av en skogbrann under et ultramaraton i Australia. Foto: Skjermdump fra Instagram
TURIA PITT: På Instagram deler australske Turia Pitt bilder fra sin nye tilværelse som mor. I 2011 ble hun brannskadet på 65 prosent av kroppen som følge av en skogbrann under et ultramaraton i Australia. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I september 2011 opplevde den australske fitnessentusiasten og tidligere modellen Turia Pitt (30) sitt livs mareritt da hun under et ultramaraton i Kimberley ble overrasket av en skogbrann - som førte til at hun ble fanget og forbrent på over 65 prosent av kroppen. Det var et uforutsett vindskifte som gjorde at skogbrannen blusset opp.

Som følge av ulykken måtte hun blant annet amputere fire fingre fra venstre hånd og tommelen på høyre hånd. Det er nå gått syv år siden ulykken, og mye har skjedd i livet til Turia Pitt.

Hun har hele veien hatt støtte av barndomsvennen og kjæresten Michael Hoskin, som sa opp jobben som politimann for å våke over sin syke kjæreste etter ulykken. De to ble et par kort tid før den fatale skogbrann-ulykken, og forlovet seg i 2015.

Da Hoskin for to år siden fikk spørsmål fra CNN om han noen gang hadde tenkt tanken på å gi opp forholdet etter ulykken, og gå videre med livet sitt, svarte den tidligere politimannen bastant:

- Jeg forelsket meg i sjelen hennes. I karakteren hennes.

I fjor sommer kunne kjæresteparet dele en svært gledelig nyhet med venner og familie - og ikke minst til Turias mange følgere på sosiale medier - nemlig at paret venter sitt første barn sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer