Brystkreft

– Jeg tenkte med en gang at jeg kom til å dø. Game over

Line Jaang Ingwersen fikk brystkreft da hun var 30 år. Hun brukte sitt kommende bryllup som motivasjon til å kjempe mot kreften.

FRANKRIKE: I kjærlighetens land ga Line Jaang Ingwersen og Jørgen Ingwersen hverandre sitt ja. FOTO: Isabelle Bazin
FRANKRIKE: I kjærlighetens land ga Line Jaang Ingwersen og Jørgen Ingwersen hverandre sitt ja. FOTO: Isabelle Bazin Vis mer
Publisert

Fjerde juledag 2018 fikk Line Jaang Ingwersen (31) beskjeden om at hun hadde brystkreft. Noe av det første hun spurte legene om var om de trodde hun fortsatt kunne se frem til bryllupet sitt i september 2019. Beskjeden Line fikk var å ha bryllupet som motivasjon, og et mål.

Det var i fjor høst at Line oppdaget en kul i brystet. Den var øm, vond og vokste seg større. Kulen og smertene var noe hun ikke hadde kjent på før. Med en liten anelse om at det kunne være brystkreft dro Line til fastlegen. Hun ble her henvist videre til Radiumhospitalet, hvor det ble tatt mammografi, biopsi og vevsprøve.

– Jeg husker at en av damene ved brystdiagnostisk senter på Radiumhospitalet sa «Ta det helt med ro, det er mest sannsynlig ikke kreft. Du er bare 30 år». Det samme sa fastlegen min, sier Line.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer