Årets best kledde mann:

– Jeg trodde aldri at jeg skulle gå i skjørt

Nate Kahungu danset seg til fjerdeplass i «Skal vi danse». Når Norges best kledde kåres, troner han helt på topp.

Nathan «Nate» Kahungu beskriver klesstilen sin som trendy, fargerik og androgyn. FOTO: Astrid Waller
Nathan «Nate» Kahungu beskriver klesstilen sin som trendy, fargerik og androgyn. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Nathan «Nate» Kahungu (26) har uten tvil gjort seg bemerket de siste årene. Vi har sett hans innbydende smil som hjertekaprer i realityserien «Love Island», og vi har ham på øret som humoristisk storsjarmør i P3. I høst har han også imponert stort i «Skal vi danse». Stilen på dansegulvet kan ikke nødvendigvis sammenlignes med antrekkene han kan ses i til hverdags, men de har det til felles at de er showstoppere.

Tittelen som «Årets best kledde mann» er noe Nate tar imot med et av sine velkjente smil. Mote har nemlig alltid vært en stor og naturlig del av livet hans. For Nate er det en ganske personlig affære.

– Dette er utrolig stas! Jeg kler meg jo som regel for å please meg selv, så det at andre også synes at det er stilfullt, er jo alltid kult, sier han.

Godt humør

Juryen applauderer Nate for kreativ, leken og tidsriktig styling. Selv har han ikke vanskelig for å definere sin egen stil, men understreker at den er i stadig endring.

– Jeg vil beskrive klesstilen min som trendy, fargerik og androgyn, slår han fast og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer