Ulrikke Brandstorp

- Jeg tviler på om jeg finner en mann som holder ut med meg

Til og med da Eurovision ble avlyst, tok MGP-vinner Ulrikke Brandstorp nyheten med et smil. Sangfuglen jobber mye med sin egen tankegang – av mamma har hun lært at man i stor grad selv kan styre hvordan man har det.

SOM EN ROCKESTJERNE: Etter den store MGP-skandalen levde Ulrikke livet tilnærmet som en verdenskjent rockestjerne . Hun ble geleidet ned gjennom kjelleren hos NRK for å unngå ventende presse. Alle vil ha en kommentar fra henne. Det ble heller ikke noe bedre da Eurovision noen måneder etter ble avlyst - likevel prøver hun å se det positive i situasjonen. FOTO: Astrid Waller
SOM EN ROCKESTJERNE: Etter den store MGP-skandalen levde Ulrikke livet tilnærmet som en verdenskjent rockestjerne . Hun ble geleidet ned gjennom kjelleren hos NRK for å unngå ventende presse. Alle vil ha en kommentar fra henne. Det ble heller ikke noe bedre da Eurovision noen måneder etter ble avlyst - likevel prøver hun å se det positive i situasjonen. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun skyter fart som et fyrverkeri mot døra idet jeg ankommer «Case The Kaos», kaster en øyeblikkelig varme rundt seg og roser med komplimenter. Her bor Ulrikke sammen med sin manager og beste venn, Christoffer Gunnestad. I gangen står hun halvveis påkledd, iført bukse og i bare undertøyet på overkroppen. Denne dama tar seg helt soleklart lite høytidelig, men påpeker at hun «skal gå og kle på seg før vi starter intervjuet assa».

Hjemme hos disse to, hvor ikke en eneste pute ligger feil og hvor det står en bukett tulipaner på ethvert bord, lyder mottoet våkentid er arbeidstid. Spiser, jobber og sover. Det er det de bedriver dagene med, ifølge Ulrikke. Christoffer nikker seg enig.

- Jeg er jo dessverre den venninna som altfor ofte må si «det hadde vært veldig gøy, men det passer ikke», mens mine venner alltid stiller opp for meg. Det gnager ofte i hjertet mitt, sier Ulrikke Brandstorp (24) idet hun setter seg ned i sofaen rett foran meg. Denne gangen fullt påkledd.

Opptil flere ganger nevner hun hvor takknemlig hun er over folkene hun har rundt seg, som har så stor forståelse for det hun gjør. Fordi måten Ulrikke har tatt bransjen på den siste tiden skal man ikke kimse av. Oppmerksomheten og populariteten hennes har nærmest skutt i været, og suksessene har stått i kø for det unge sangtalentet fra Sarpsborg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer