Tonje Helene Blomseth:

- Jeg unner alle å koble fra internett og jaget

Eventyreren Tonje Helene Blomseth bor for tiden ett år i Alaska, og med seg har hun ingen andre enn ni pelskledde venner.

UT PÅ TUR: Tonje Blomseth har vært på mange, lange turer alene. FOTO: Tonje H. Blomseth
UT PÅ TUR: Tonje Blomseth har vært på mange, lange turer alene. FOTO: Tonje H. Blomseth Vis mer
Publisert

Hun er blant annet kjent fra serien «Bloggerne» og «Farmen Kjendis» på TV2, og skriver på sin egen nettside at hun ga opp utdannelsen i en alder av 17 år for å jage drømmene sine om å bli en moderne, levende eventyrer.

Nå er trondheimsjenta Tonje Helene Blomseth (26) aktuell med en ny tv-serie på TV2 kalt «Vill i hjertet». Gjennom seks episoder følger vi eventyrjenta og kjæresten, Per Anders Eira (35), på en lang ekspedisjon i Canadas villmark.

Blomseth forteller at prosjektet var basert på en idé om å leve tilnærmet slik de gjorde for 100-120 år siden. De fikk oppleve å leve tett på naturen over tid gjennom alle sesonger, jakt og fiske, hunder og kano som fremkomstmiddel og blant annet bygge sin egen tømmerkoie.

- Hvis jeg skal oppsummere oppholdet, vil jeg si at det var noe av det mest minneverdige jeg noen gang har gjort og trolig vil gjøre. Det er en opplevelse jeg unner alle, det å koble av internett og det sosiale jaget, for å leve i det virkelige nuet. Det er jo i hovedsak det denne turen handlet om – det å være til stede her og nå, forteller Blomseth til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer