Grynet Molvig

– Jeg var en veldig dårlig mor

Grynet Molvig reflekterer over morsrollen på svensk TV.

GRYNET MOLVIG: I det svenske programmet «Stjärnorna på slottet» forteller Grynet Molvig at hun har dårlig samvittighet for hvordan hun var som mor. FOTO: Duygu Getiren/TT/NTB
GRYNET MOLVIG: I det svenske programmet «Stjärnorna på slottet» forteller Grynet Molvig at hun har dårlig samvittighet for hvordan hun var som mor. FOTO: Duygu Getiren/TT/NTB Vis mer
Publisert

Sist den norske skuespilleren Grynet Molvig (79) var å se på skjermer her hjemme, var i dramaserien «Gåsmamman» i 2015.

I Sverige holder skuespilleren fortsatt høyt tempo. I den pågående sesongen av «Stjärnorna på slottet», som er et slags «Hver gang vi møtes», er Grynet en av deltakerne, sammen med blant andre Carola.

Og det var i en av sendingene at Grynet lettet på sløret om sin innsats som mor.

Popstjerne på 60-tallet

Anna-Kristin «Grynet» Molvig er fra Råde i Østfold og slo gjennom stort som artist og skuespiller på 60-tallet. I 1966 vant hun norsk Grand Prix med låten «Intet er nytt under solen», og har siden hatt en karriere innen scene og film både i Norge og Sverige.

Privat ble hun også kjent for sitt ekteskap med den svenske greven Carl Adam Lewenhaupt, også kalt Noppe, og paret var del av en celeber omgangskrets med både adelige og kongelige i årene de var gift, fra 1983 til 1996.

– Dårlig mor

Grynet hadde tidligere vært gift med komponisten Alfred Janson, som hun fikk sønnen Teodor Janson med i 1965, og det er altså forholdet til sønnen Grynet Molvig reflekterer over i programmet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer