Partnerdrap:

- Jeg var forberedt på at pappa skulle ta sitt eget liv, men ikke at han skulle ta med seg mamma også

Veronika var nylig fylt 18 år da faren tok livet av hennes mor, og så seg selv.

PARTNERDRAP: Veronika Vercauteren Løvås var bare 18 år da hun og søsknene opplevde at far drepte mor, og så seg selv. I dag er hun selv tobarnsmor, og til KK åpner hun opp om hvordan hun har kommet seg videre i livet etter den tragiske hendelsen. FOTO: Astrid Waller
PARTNERDRAP: Veronika Vercauteren Løvås var bare 18 år da hun og søsknene opplevde at far drepte mor, og så seg selv. I dag er hun selv tobarnsmor, og til KK åpner hun opp om hvordan hun har kommet seg videre i livet etter den tragiske hendelsen. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt på natten, natt til 3. februar 2004, våkner den da 18 år gamle jenta Veronika Bjerkvik opp av at noen ringer gjentatte ganger på døren til hybelen hun bor i på Hamar. Til å begynne med forstår ikke tenåringen hva det er som skjer, eller hvem som vil ha tak i henne klokken halv to på natten.

Hun spør hvem det er som ringer på, og kjenner umiddelbart igjen stemmen. Det er hybelverten hennes som sier at hun snakke med Veronika. Hun forklarer at noe har skjedd, uten å være mer spesifikk. Veronika tenker umiddelbart at «noe» betyr at noe har skjedd i leiligheten til hybelverten. 18-åringen åpner døren, og der står hybelverten side om side med en prest.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer