- Jeg var kanskje pen, men jeg var ikke frisk

Lillian Müller (67) er langt mer fornøyd med seg selv i dag enn hun var i 20-årene. – Jeg ville ikke ha sex med lyset på engang.

BEDRE LIV: Lillian Müller synes livet har blitt bedre med årene, og takker livsstilen sin for det. Foto: Morten Quale
BEDRE LIV: Lillian Müller synes livet har blitt bedre med årene, og takker livsstilen sin for det. Foto: Morten Quale Vis mer
Publisert

– Jeg liker å se ung ut, men ikke til enhver pris. Jeg har så mange venner som tar botox, og da tenker jeg «Lillian, nå må du være sterk». Jeg kan vise folk at det går an å være flott selv om du er nesten 70 år, uten alt dette plastiske. Rynker er bare et tegn på at du har levd, sier Lillian Müller til KK.

Hun er kanskje Norges mest kjente Playboy-modell og har prydet både forsider og midtsider, vært kjæreste med Hugh Hefner og hatt den gjeve tittelen «Playmate of the Year». Det er nå mer enn 40 år siden, men det er lite som tilsier at denne damen i det hele tatt har passert 60. Med en smal figur og et stort hvitt smil rammet inn av røde lepper, ser hun fortsatt helt fantastisk ut, og hun synes at vi slett ikke bør la alderen begrense oss.

– Jeg husker jeg var redd for å bli eldre, jeg gruet meg til å bli 30. Det var faktisk mye enklere å bli 40, 50 og 60. Om du tenker at du er gammel vil du nok også føle deg gammel, for kroppen lytter til tankene våre. Vi bør starte hver dag med å tenke at det beste er foran oss, sier hun.

I dag handler ikke livet hennes lenger om å være perfekt eller om å tjene store penger, men om hvilken nytte hun kan gjøre for seg. Det er også mye av grunnen til hvorfor hun har valgt å skrive boken «Si JA til livet!» – en biografisk helsebok som tar for seg alle hennes såkalte hemmeligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.