Marthe Kveli Valeberg:

- Jeg var livredd for at barnet mitt aldri skulle få oppleve en frisk mamma

Marthe Kveli Valeberg (39) snakker ut om flere tunge år med spiseforstyrrelser, ufrivillig barnløshet, borreliose og kronisk muskelsykdom.

MARTHE KVELI VALEBERG: Marthe Kveli Valeberg synes det er viktig å dele vanskelig ting med andre også når man fortsatt står i knipa, ikke bare etterpå. - Mitt ønske er at flere velger å legge fra seg maska, og heller by på mer ekthet, sier hun. FOTO: Privat
MARTHE KVELI VALEBERG: Marthe Kveli Valeberg synes det er viktig å dele vanskelig ting med andre også når man fortsatt står i knipa, ikke bare etterpå. - Mitt ønske er at flere velger å legge fra seg maska, og heller by på mer ekthet, sier hun. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kroppen til den 39 år gamle butikkgründeren, bloggeren og innehaveren av merket byMAGMALOU Marthe Kveli Valeberg har utvilsomt fått gjennomgå opp gjennom tiden. I tjueårene strevde hun med spiseforstyrrelser, i tredveårene slet hun og mannen i flere år med ufrivillig barnløshet - og mistet seks på veien. Rett etter fødsel av første barn var hun nok en gang uheldig, og ble rammet av sykdommen borreliose etter flåttbitt.

Det resulterte i at mens datteren kun var et lite spedbarn var Marthe mer eller mindre sengeliggende i et helt år.

- På en måte kjenner jeg på en intens takknemlighet for at det faktisk har gått bra, samtidig sliter jeg med en angst jeg prøver å ikke la overstyre hverdagen min. Jeg vet virkelig hvor skjørt livet kan være, sier Kveli Valeberg til KK.

Kommentarer på vekten

Hun var kun 19 år gammel da hun begynte å slite med ekstreme komplekser rundt egen kropp og vekt. Dette ble først et faktum etter en ferietur i Italia, hvor hun kom i snakk noen folk innen musikk- og motebransjen som ønsket å bruke henne i diverse oppdrag - MEN de ønsket henne først ned i vekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer