Norges tøffeste

- Jeg var overbevist om at ingen kunne bli glad i meg

Elizabeth var bare fem år gammel da hun mistet moren sin. Siden har hun gjort alt hun kan for å gjøre moren stolt.

NORGES TØFFESTE: Elizabeth var ikke den som kom lengst i Norges tøffeste, men det er ingen tvil om at hun er en sterk person som har stått i mange kriser. Foto: Ida Bergersen
NORGES TØFFESTE: Elizabeth var ikke den som kom lengst i Norges tøffeste, men det er ingen tvil om at hun er en sterk person som har stått i mange kriser. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Det er en grå, tåkete høstdag i Oslo. KK har avtalt å møte Elizabeth Joli Rahel Varkøy (25) på en kafé ved Birkelunden. Elizabeth har de siste ukene har vist sin styrke og smidighet på NRK i beste sendetid – fredager og søndager. Hun var en av de 10 deltakerne i Norges tøffeste, men det gikk ikke helt slik hun hadde ønsket.

- Prestasjonsmessig gjorde jeg det skikkelig dårlig. Folk sendte meldinger og sa at de heiet på meg, og jeg tenkte bare: Jeg vet hvordan det kommer til å gå – det er unødvendig å bruke energi på det, sier hun, og ler godt.

Elizabeth er ikke store dama, med sine 154 centimeter, men hun har en utstråling, og et blendende hvitt smil, som kan lyse opp et helt rom.

Til tross for at hun ikke kom så langt i konkurransen som hun hadde håpet på, er hun glad for at hun tok sjansen.

- Opplevelsen var veldig fin, og jeg lærte mye om meg selv. Etter en veldig hektisk periode, med innlevering av bachelor, fikk jeg tid til å koble av, og bruke tid på nøyaktig det jeg ville, uten forstyrrelser i form av mobil og lignende. Jeg brukte tid på meg selv, istedenfor å sosialisere så sykt mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer