Da jeg var 25 år

- Jeg var skikkelig redd for å ikke takle voksenlivet

I 1996 var Eli Kari Gjengedal en 25 år gammel student i Bergen, som fryktet at voksenlivet skulle bli en utfordring.

ELI KARI GJENGEDAL: Eli Kari var 25 år i 1996. Men hvor mye har livet egentlig forandret seg på litt over 25 år? Bildet til høyre er fra 2021. Foto: Privat/Espen Solli
ELI KARI GJENGEDAL: Eli Kari var 25 år i 1996. Men hvor mye har livet egentlig forandret seg på litt over 25 år? Bildet til høyre er fra 2021. Foto: Privat/Espen Solli Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Eli Kari Gjengedal er kjent fra Været på TV2, og som programleder, skribent og forfatter. Hun har også deltatt i TV2 Farmen.

Men hvem var Eli Kari Gjengedal da hun var 25 år, i 1996?

- Da var jeg student og hadde samboer. Jeg bodde i Bergen sentrum og var veldig glad i å jobbe for å tjene penger slik at jeg kunne reise og gå ut på byen med venner. Jeg jobbet både på nattklubb og på et gatekjøkken. Jeg var en glad og sosial student som nok var mere ute på fest og morro enn på lesesalen. Jeg var en skikkelig skippertaksstudent.

- Hvilke drømmer og planer for livet hadde du den gangen?

- Jeg var skikkelig redd for at jeg ikke skulle takle voksenlivet. Drømmen min var å få en fin og gøyal jobb hvor jeg kunne tjene nok penger til å kjøpe meg et lite Bergenshus og skape et trygt hjem.

- Hvilke drømmer har du nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer