Astrid Ingebrigtsen

- Jeg var spent på å fortelle Gjert babynyheten

I fjor giftet hun seg - og nå venter hun barn med løpestjerne Filip Ingebrigtsen (26). Nå snakker Astrid ut om livet i storfamilien.

LØPEFRUE: Å være kona til Filip Ingebrigtsen byr på en rekke hensyn som må tas, forholdsregler og mye alenetid - men Astrid er villig til å legge alt til rette for at mannen skal lykkes i idretten. FOTO: Astrid Waller
LØPEFRUE: Å være kona til Filip Ingebrigtsen byr på en rekke hensyn som må tas, forholdsregler og mye alenetid - men Astrid er villig til å legge alt til rette for at mannen skal lykkes i idretten. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det første som møter oss i døra er en blid og smilende Astrid Ingebrigtsen (25), som stolt viser frem en liten babykul på magen. Nylig ble det kjent at hun og hennes ektemann gjennom ett år, friidrettsløper Filip Ingebrigtsen (26), venter sitt første barn sammen.

Astrid er fem måneder på vei, og sier til KK at det var en stor lettelse å endelig kunne fortelle at de er gravide. Familie og nærmeste venner har visst om graviditeten en god stund, men nå slipper hun i alle fall å skjule babymagen når hun trener eller går på butikken.

- Eller.... jeg fikk jo ikke ordentlig mage før for kanskje to uker siden, sier hun og smiler enda mer.

Apropos graviditet. Det er vel ikke akkurat mange som har glemt reaksjonen som kom fra Gjert da eldstebror Henrik skulle få barn. For å si det mildt: Det falt ikke i særlig god jord hos trenerfaren, noe som ble godt dokumentert av NRK-programmet «Team Ingebrigtsen». Derfor lurer vi naturligvis på - hvordan tok Gjert denne babynyheten?

Astrid ler.

- Gjert ble glad og synes bare det var koselig. Henrik har liksom banet vei for de to yngre brødrene, men jeg var litt spent i forkant på hva han kom til å si.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer