Iselin Guttormsen

- Jeg ventet åtte måneder med sex etter fødsel

Da Iselin Guttormsen fikk sin første baby, følte hun plutselig at kroppen tranformerte seg helt. Alt som var seksualisert, som pupper, var plutselig et naturlig matfat for babyen.

FÅTT MYE KRITIKK: Iselin Guttormsen mener at hun får kritikk uansett hva hun gjør, men det er noe hun lever fint med. Foto: Ida Bergersen
FÅTT MYE KRITIKK: Iselin Guttormsen mener at hun får kritikk uansett hva hun gjør, men det er noe hun lever fint med. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Iselin Guttormsen (34) smiler bredt mens hun kommer humpende bortover gulvet på krykker i lokalene til Eccentric People, hvor podkasten hennes spilles inn. De blå krykkene er pyntet med glitter, i ekte «Skal vi danse»-stil. Men danseeventyret ble en kortvarig affære for Iselin.

- Jeg hadde gledet meg til «Skal vi danse» så lenge, og jeg gikk 100 prosent inn i dansebobla.

Iselin fikk kun vært med på én sending. På grunn av brudd i ankelen som et resultat av overbelastning, måtte trekke seg fra konkurransen.

- Jeg hadde kjærlighetssorg i fire uker. Jeg håper virkelig at jeg får en ny mulighet neste år.

Hun legger fra seg de glitrende krykkene, og setter seg ned i en stol. Hun har nettopp hinket seg opp til tredjeetasje.

- Jeg kommer til å få den overkroppen da!

Inngått et kompromiss

Iselin er en svært travel dame om dagen. Hun er sexolog, influenser, programleder for en av Norges mest populære podkaster, G-punktet, i tillegg til at hun nettopp har gitt ut en bok, «Iselin snakker om sex». I tillegg til det, har hun deltatt i både «71 grader nord» og «Bloggerne».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer