Love IRL

- Jeg vet ikke hvordan en partner ville ha taklet min tilstand

Tina Larsen (24) bestemte seg for å takke ja til å date på TV- til tross for utfordringene hun lever med.

UTMATTELSESTILSTAND: Tina Larsen har slitt med utmattelse i rundt fem år, noe som har gjort hverdagen utfordrende. Foto: Ida Bergersen
UTMATTELSESTILSTAND: Tina Larsen har slitt med utmattelse i rundt fem år, noe som har gjort hverdagen utfordrende. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I TV-programmet Love IRL møter vi en gjeng unge mennesker, som skal prøve seg på dating, og forhåpentligvis møte den store kjærligheten. Opptakene ble gjort i Sør-Afrika i vår.

Askim-jenta Tina Larsen (24) er en av deltakerne som er med i programmet. Hun innrømmer at overraskelsen var stor da en av de ansvarlige for castingen tok kontakt med henne på Facebook.

- Først ble jeg ganske sjokkert, sier hun.

KK møter Tina på en kafé på Barcode i Oslo. Hun er kledd i en brun, høyhalset genser, og det lange håret bølger seg nedover skuldrene. Hun forteller at hun synes det er litt rart å stille til intervju. 24-åringen er ikke en person som stikker seg så mye frem til vanlig.

- Hva var din første tanke da du fikk tilbud om å være med i programmet?

- Jeg var skeptisk. Jeg har egentlig vært litt imot programmer som Paradise Hotel og lignende, men jeg skjønte at dette var et ordentlig og genuint datingprogram, for helt vanlige folk.

Takket ja i siste liten

Selv om Tina likte konseptet, var hun veldig usikker, derfor valgte hun å legge ballen død. Frem til venner og familie begynte å mase på henne, og sa at hun måtte takke ja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer