Knivstukket

- Jeg ville aldri ha gått gjennom det samme på nytt, men jeg ville heller aldri ha endre det om jeg kunne

Nå lever hun lykkelig med mannen som reddet livet hennes.

KNIVSTUKKET: Melissa Dohme ble knivstukket av eks-kjæresten 32 ganger, men overlevde takket være drømmemannen. Foto: Support Melissa / Facebook side
KNIVSTUKKET: Melissa Dohme ble knivstukket av eks-kjæresten 32 ganger, men overlevde takket være drømmemannen. Foto: Support Melissa / Facebook side Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2012, da Melissa Dohme var 20 år gammel, ble hun knivstukket hele 32 ganger over hele kroppen av eks-kjæresten. Mage, armer, bein og hals; til og med i ansiktet, hvor sårene var så kritiske at hun ble paralysert i store deler av ansiktet.

- Jeg var på sykehuset i tre uker og fikk inn og ut for diverse behandlinger et helt år i etterkant. Jeg har hatt nerve- og muskeltransplantasjoner i ansiktet for å reparere smilet mitt, hvor det ble hentet muskler og nerver fra beinet mitt grunnet lammelsene i ansiktet etter stikkene, forteller Dohme til KK.no i en e-post.

Nedstukket lot eksen henne ligge for døden på åpen gate. 113 ble ringt og Melissa overlevde på mirakuløst vis. Eksen fikk livstid i fengsel på grunn av drapsforsøk, mens hun fortsatte kampen mot skade og dokumenterte reisen mot å bli frisk igjen på Facebook!

- Etter operasjonene gikk også til til rådgivning i et helt år for å helbrede meg selv følelsesmessig etter traumen, men de å ha fått snakket ut om hendelesen og være en talsmann er det som har helbredet meg mest, sier Dohme.

Men til tross for at hennes reise har vært lang, har hun kommet seg utrolig godt. Og du vil ikke tro hvor godt hun ser ut i dag (se bilder av Melissa lenger ned i saken)! Takket være de mange rekonstruksjonsoperasjonene ble Melissa «så god som ny» igjen. Og ikke nok med det, på veien tilbake til hverdagen kom Melissa over mannen som reddet livet hennes - noe som skulle vise seg å være det beste som kunne skjedd henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer