Dødelig overvekt

- Jeg ville dødd om jeg ikke gikk ned i vekt

Da Jessica var 25 år, veide hun over 200 kilo.

INSPIRATOR: Jessica Nyholms problem startet i tenårene, med søppelmat og trøstespising. I dag inspirerer hun andre på nettet ved å fortelle om sin vektreise og gi tips om bra mat. FOTO: Theresia Köhlin
INSPIRATOR: Jessica Nyholms problem startet i tenårene, med søppelmat og trøstespising. I dag inspirerer hun andre på nettet ved å fortelle om sin vektreise og gi tips om bra mat. FOTO: Theresia Köhlin Vis mer
Publisert

Jessica var bare 25 år da legen ga henne sjokkbeskjeden: Hun ville ikke oppleve sin egen trettiårsdag om ikke hun gikk ned i vekt. Hun veide over 200 kilo.

Hun sitter på en kaféstol og drikker en cola, hun er kledd i kortermet kjole med belte i livet. Ingenting ved dette er uvanlig for de fleste av oss, men for Jessica Nyholm (32) er det helt spesielt.

- For noen år siden kunne jeg aldri ha gått med denne kjolen eller våget å sette meg ned på denne stolen. Jeg har sittet i stykker noen stoler i mitt liv, sier hun likefram.

LES OGSÅ: Ny medisin skal slanke overvektige

Tjukkekokken

De siste syv årene har Jessica foretatt en vektreise som hun er stolt over. Hun har gått ned mer enn hundre kilo og har det bedre enn hun våget å tro var mulig. Hun er lykkelig, selv om hun aldri blir noen sylfide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer