Petter Stordalen

- Jeg ville ikke vært tiden på sykehus foruten

Da Gunhild ble syk, ble det enda klarere for Petter Stordalen hvor mye han elsker hverdager.

HVERDAGEN: Petter Stordalen har alltid vært fornøyd med livet og elsket hverdagen - også før suksesskarriere og gode penger ble et faktum. FOTO: Julie Pike
HVERDAGEN: Petter Stordalen har alltid vært fornøyd med livet og elsket hverdagen - også før suksesskarriere og gode penger ble et faktum. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi møter suksessgründer Petter Stordalen (56) for et intervju på hans hovedkontor i Oslo. Inn i rommet kommer han stormende i full fart, han mister papirene sine på gulvet, roper beskjeder høylytt bortover gangen og sier fra om at han er nødt til å ha lyd på telefonen under intervjuet for å være tilgjengelig.

56-åringen er akkurat ferdig med et viktig møte om en «deal» han er i ferd med å lande. Dette er kun noen dager før han smiler bredt til pressen med gul Ving t-skjorte i godt selskap med «Lollo & Bernie» - Petter er blant reiseselskapet Vings nye eiere.

Han hilser med et usedvanlig fast håndtrykk og forteller at han akkurat avbrøt et viktig forretningsmøte for å gjøre intervjuet med oss. Det er ikke uten grunn at denne mannen blir omtalt som «Turbo-Petter». Så blid, engasjert og 100 prosent til stede når han først er her - men hvor henter han de positive vibbene fra?

Kanskje finnes svaret i hans nyeste bok «Endelig mandag», et begrep han forsåvidt er blitt godt kjent for i sosiale medier. Omtrent hver mandag morgen legger han ut en video av seg selv hvor han brøler og gestikulerer «ENDELIG MANDAAAG!» inn i kameraet til sine nærmere 200 000 følgere. Det er blitt så etablert at det lages parodier av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer