Brudepike til leie

Jen har vært brudepike for hundrevis av fremmede

Da Jen Glantz ble permittert fra jobben bestemte hun seg for å aldri ha en annen sjef enn seg selv igjen. Hun ble brudepike til leie.

BRUDEPIKE TIL LEIE: Amerikanske Jen Glantz så en forretningsmulighet i det å være brudepike og skapte bedriften Bridesmaid For Hire. Foto: Gaby Deimeke
BRUDEPIKE TIL LEIE: Amerikanske Jen Glantz så en forretningsmulighet i det å være brudepike og skapte bedriften Bridesmaid For Hire. Foto: Gaby Deimeke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen du gifter deg skal være den lykkeligste dagen i livet hvor skuldrene er lave og stemningen er på topp. Men for mange kan det bli nokså stressende å stelle i stand en så stor begivenhet.

Det er nok litt forskjell fra land til land hva de ulike gjestene gjør i bryllupet. I USA har nok forloverne en større rolle i selve planleggingen og utførelsen, mens her til lands er det kanskje heller fokus på utdrikningslaget og det å holde styr på slør, kjole og ringer på selve dagen.

Hvem skulle tro at det lå litt av en business-mulighet her? Da Jen Glantz måtte forlate jobben sin tilbake i 2014, bestemte hun seg nemlig for at hun skulle hjelpe disse stressede brudene og brudgommene.

Hun ble en brudepike til leie!

Vært brudepike hundrevis av ganger

Som det første selskapet i hele verden, skapte altså amerikanske Jen bedriften «Bridesmaid for Hire».

- Jeg ble permittert fra fulltidsjobben min og følte at det var på tide å ta kontroll over livet mitt. Jeg husker at jeg ønsket å gjøre alt jeg kunne for at bedriften skulle fungere slik at jeg slapp å jobbe for noen andre igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer