Matthew Perry:

Jennifer Aniston deler en siste hilsen til Matthew Perry

... som vil få deg til å gråte

MATTHEW PERRY: For noen uker siden ble skuespilleren Matthew Perry funnet død - nå takker skuespillerkollega Jennifer Aniston sin gode venn for all latteren han ga henne. Foto: NTB
MATTHEW PERRY: For noen uker siden ble skuespilleren Matthew Perry funnet død - nå takker skuespillerkollega Jennifer Aniston sin gode venn for all latteren han ga henne. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Matthew Perry, skuespilleren fra fenomenet og situasjonskomedien «Friends» ble funnet livløs i et badekar hjemme i leiligheten i Los Angeles 28.oktober, gikk nyheten verden rundt.

Perry har i mange år slitt med alkoholavhengighet, men ifølge obduksjonen er dødsårsaken fortsatt uklar.

I løpet av det tiåret serien gikk sin seiersgang på tv verden over, fra høsten 1994, ble de seks skuespillerne som spilte venner, også gode venner i virkeligheten.

Sammen med Jennifer Aniston, Courtney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc, delte Perry en hel spesiell epoke av livet sitt, da alle ble verdensberømte nærmest over natten.

PRISET: Situasjonskomedien Friends hanket inn en rekke priser. Her har vennene fått en Emmy for fremragende komedie i 2002 Foto: NTB
PRISET: Situasjonskomedien Friends hanket inn en rekke priser. Her har vennene fått en Emmy for fremragende komedie i 2002 Foto: NTB Vis mer

Etter at siste episode ble sendt i mai 2004 var alle blitt superstjerner - men beholdt tydeligvis de helt spesielle båndene.

Da Matthew Perry ble begravet, var vennene blant de få som var tilstede.

«Det var alltid oss seks»

Flere av vennene har uttalt seg tidligere - nå er det Jennifer Aniston som uttrykker sin sorg på Instagram.

I innlegget skriver hun blant annet dette:

- Å måtte ta farvel med Matty har vært en sinnssyk bølge av følelser som jeg aldri før har opplevd. Vi erfarer alle tap på et tidspunkt i løpet av livet. Tap av liv eller tap av kjærlighet. Å virkelig kunne sitte i denne sorgen, gjør det mulig å kjenne på alle de stundene av både glede og takknemlighet for å ha elsket noen så dypt.

- For vi elsket ham dypt. Han var en del av vårt DNA. Det var alltid oss seks. Dette var vår valgte familie som for alltid forandret de vi var og veien vi skulle gå videre. Matty VISSTE at han elsket å få folk til å le. Som han selv sa: Om han ikke fikk latter, trodde han at han skulle dø. Livet hans stod og falt på dette, bokstavelig talt.

- Dét lyktes han med så til de grader. Og le hardt. De siste par ukene har jeg grått over meldingene vi sendte hverandre. Ledd og grått og ledd igjen. Jeg skal beholde dem for alltid.

«Hvil i fred lillebror»

Det er spesielt en av meldingene fra vennen hun trekker fram, som hun skriver at kom helt fra det blå, men som hun mener sier alt om den han var.

Når man sveiper videre innlegget ser man Anistons skjermdump av meldingen han sendte, sammen med et bilde av de to sammen på Friends-settet.

Under bildet har han skrevet: Å få deg til å le, gjorde dagen min. Det gjorde dagen min.

Aniston avslutter innlegget med en siste hilsen til vennen, der hun svarer tilbake på meldingen hans:

- Hvil i fred lillebror. Du gjorde alltid dagen min …

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer