Amanda Hearst

– Joachim gjør meg trygg

Milliardærarvingen Amanda Hearst synes det er morsomt å tenke på at hun er blitt gift med en nordmann, hun som ikke visste stort om Norge fra før.

NORGESVENN: Den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst elsker Norge. Og Lillebjørn Nilsen. FOTO: Thomas Qvale
NORGESVENN: Den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst elsker Norge. Og Lillebjørn Nilsen. FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

Hyggelig å møte dai, sier Amanda Hearst, med samme internasjonale aura som Diana Ross da hun ytret de legendariske ordene på Fornebu i 1985, og som fikk nordmenn til å trykke henne til sitt bryst: Jai er norsk!

Og i likhet med Diana Ross har amerikanske Amanda Hearst, oldebarnet til selveste mediemogulen William Randolph Hearst, giftet seg med en nordmann.

KK møter Amanda i hennes norske yndlingsbygning Operaen. Under det flere måneder lange oppholdet i Norge med ektemannen, regissør Joachim Rønning, har Amanda ofte vendt tilbake hit. Og hun er ikke sen om å dele norske attraksjoner for sine 370 tusen følgere på Instagram, overstrødd med lovord over hvor fint det er i Norge. Så langt går hun i å uttrykke sin kjærlighet at hun i deler av Norgesoppholdet har boltret seg i nysnøen i strikkegenser med «Norge» over brystet.

– Jeg går på norskkurs på nett to ganger i uka med norsklæreren min Trond, og jeg lærer mye av å høre på norsk musikk, forteller Amanda Hearst (37), og glir sømløst over i et hjertesukk på engelsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer