Mitt beste tips:

Johanna Grønneberg Mesa deler sine beste tips

– Det er som mamma sa da jeg var liten: Det å kjede seg er luksus, det kommer en tid i livet hvor du skulle ønske du kunne kjede deg igjen.

JOHANNA GRØNNEBERG MESA: Vi har spurt programlederen om hennes beste tips! Foto: NTB Scanpix
JOHANNA GRØNNEBERG MESA: Vi har spurt programlederen om hennes beste tips! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er stadig vekk på utkikk etter nye ting å prøve ut og vi er alltid åpne for inspirasjon. Derfor har vi laget spalten «Mitt beste tips»! Her spør vi noen av Norges herligste damer om - ikke så overraskende - deres beste tips.

Kanskje får du noen gode tips som både kan inspirere og hjelpe deg, eller så kan det være noe så enkelt som å finne ut av hvilken serie du skal begynne å se på i kveld! Neste kvinne ut er en av de kuleste damene vi vet om: Johanna Grønneberg Mesa.

Mitt beste tips til å få en god dag:

– Det er veldig klisjé, men det er faktisk å starte dagen med positive tanker, et stort smil og et klapp på skulderen. Det høres kanskje ut som om det er lettere sagt enn gjort ut, men jeg gjør det virkelig!

Mitt beste tips når du ikke vil stå opp av senga:

– Bli i senga. Ikke hver dag da! Hvis du ikke vil stå opp hver dag så må du gjøre noe, men ikke stå opp for tidlig heller. Jeg er et b-menneske selv og tror på at vi må begynne å stå opp mer når vi har lyst.

Mitt beste tips som jeg har fått av noen andre:

– Hvis du ikke er først må du være best, og hvis ikke du er best må du være først. Jeg lærte det av en venn og toppidrettsutøver i Norge. Det gikk rett hjem hos meg som er så konkurranse-menneske.

Mitt beste tips til hva du IKKE bør gjøre:

– Ikke bruke masse penger på dyrt og sexy undertøy. Hvis du viser det fram til daglig til folk og fe, så er du for billig til sånt dyrt undertøy. Og for kjæresten trenger du det ikke, for har dere kommet dit så blir det action samme hvor dyrt undertøyet er.

Mitt beste sparetips:

– He he he, kanskje at man ikke bør spørre meg…? Jeg tror mitt beste tips er få hjelp. Ha ha. Hvis du er som meg og er dårlig på å spare, så er det best å få hjelp av noen som er gode på det.

Mitt beste tips til et godt ekteskap:

– Dere må være bestevenner. Vince og jeg har vært gift i 11 år nå og enkelte ganger føler vi ikke at kjærligheten blomstrer, og da er det viktig å være bestevenner. Jobbe som et team og alltid være bestevenner er mitt beste tips.

Mitt beste tips til en konto du bør følge på Instagram:

– Celeste Barber. Hun ser så deilig på livet.

Mitt beste matlagingstips:

– Ikke heng deg så opp i oppskrifter, de er bare en persons mening!

Mitt beste motetips:

– «If you look good you feel good, if you feel good you do good». Så alt i alt handler det om at du må kle deg så du føler deg bra.

Mitt beste tips mot kjedsomhet:

– Det er som mamma sa da jeg var liten: Det å kjede seg er luksus, det kommer en tid i livet hvor du skulle ønske du kunne kjede deg igjen.

Se Johannas beste tips mot kjedsomhet i videoen under:

Mitt beste tips når du har hatt en dårlig dag:

– Ta deg et glass vin. Men bare ett. Kanskje ett og et halvt, men ikke mer for da blir den dårlige dagen bare verre.

Mitt beste boktips:

– «Den lille prinsen». Det er alltid mitt boktips, og har du ikke lest den bør du gjøre det!

Johanna Grønneberg Mesa deler sine beste tips

Mitt beste serietips:

– Jeg skulle aldri se på «90 days fiance», men herregud! Det er jo så sykt bra! I disse gale tider trenger vi et sånt show.

Mitt beste filmtips:

– Hm... Jeg har akkurat sett «Hustlers». Jeg trodde ikke jeg skulle like den, men det gjorde jeg.

Mitt beste beautytips:

– Jeg blander aldri sminke og trening, ikke bare på grunn av hvordan det ser ut, men for huden er det best å få svette i fred. La den puste og svette, og det finnes ikke noe penere enn treningsglød.

Mitt beste treningstips:

– En øvelse jeg alltid gjør med de jeg trener, og som man bør gjøre annenhver dag om man vil ha litt høyere rumpe kjapt, er «hunden som tisser». (Rart navn, jeg vet, men veldig effektiv!)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer