Musikk

John Legend til Oslo

Norgesvennen og soulprinsen tilbake.

John Legend til Oslo
Publisert
Sist oppdatert
Nok et sterkt navn har tegnet seg på sesongens konsertprogram - 11. desember spiller soulartisten John LegendSentrum Scene. Legend slipper snart oppfølgeren til suksessalbumet Get Lifted.

Albumet Once Again har hatt en litt kranglete fødsel: nylig inngikk John Legend en avtale med låtskriverne Buddy Buie og James B. Cobb Jr., som har hevdet at Legends førstesingel Save Room ligner mer enn godt er på deres sang Stormy.

- Jeg har ikke hørt originalen, men hørte et flott pianotema jeg gjerne ville bruke, forklarer John Legend, som har bestemt seg for å gi halvparten av inntektene fra singelen til Buie og Cobb Jr.

John Legend ankommer Sentrum Scene med gospel, klassisk soul, rap og R&B i bagasjen. Om få uker slipper han albumet Once Again, og da får vi se om soulprinsen klarer å følge opp forgjengerens salgstall. Get Lifted solgte svært godt i Norge, og sørget for at Legend spilte for utsolgte hus i Oslo opptil flere ganger i året.

Senest gjestet Legend Rockefeller i mai i fjor, og den gang skrev Aftenposten «Soulprinsen har ingen problemer med å løfte stemningen til himmels». Konsertbillettene legges ut for salg lørdag 7. oktober.

LES MER OM MUSIKK:
 • Genialt fra Beck

 • Uovertruffen Tori Amos-samling

 • Fin synthlek fra Bertine
 • Avhengighetsskapende: Justin Timberlake

 • Briljant Beyoncé

 • Alt om musikk på kk.no

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer