Dessert

Jordbær Gazpacho

Publisert
Sist oppdatert




Tekst/foto: Hanne Buxrud

(Til 4 personer)

1 kg jordbær
2 store pasjonsfrukter
75 g sukker
1 dl søt vin, f.eks. Muscat de Beaumes-de-Venice (Muscat er en drue som alltid er god til jordbær)
2 modne nektariner
200 g bringebær
4 mynteblader

Vask og rens jordbærene. Sett av 200 gram og kjør resten til puré sammen med sukkeret. Sil gjennom en sikt og bland inn vinen. Skrap ut innholdet i pasjonsfruktene og bland inn i pureen. Hakk resten av jordbærene og del nektarinene i små biter. Del gjerne bringebærene også, eller bare noen av dem, og legg dem hele på toppen av suppen ved servering. Sett suppen dekket til i kjøleskapet til rett før servering. Pynt med mynteblader.

Jordbær Gazpacho
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer