Jordbær

Jovisst kan du blande jordbær og bacon!

Publisert

Denne salaten bugner av farger og smaker.

(4 porsjoner)

◗ 1 pk. (140 g) bacon
◗ 5 dl cantalopemelon 
i biter eller kuler
◗ 6 dl jordbær
◗ 4 vårløk
◗ 300 g salatost, gjerne Solvår 
salatost med soltørket tomat
◗ revet skall av 1 sitron
◗ 2 dl valnøtter
◗ ½ hode ekbladsalat 
eller annen salat
◗ olivenolje
◗ rødvinseddik
◗ salt

1. Skjær bacon i biter og stek til det blir sprøtt. La det renne av på kjøkkenpapir.
2. Del melon i mindre biter og del jordbærene i to. Skjær vårløk i biter. Bland frukt og bær med vårløk og det revne sitronskallet.
3. Rist valnøttene i tørr panne. Skyll salat og urter og la det renne av.
4. Bland olje, eddik og smak til med salt. Anrett alt i en salatskål eller porsjonsvis på tallerken.
5. Dryss over nøtter og drypp olje og eddik over. Brød smaker godt til.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer