Julelunsj

Julebrunsjen som gir vann i munn

Mmmm...nå er det tid for buffé!

MARINERT EDAMER: Et glass med marinert ost tar seg lekkert ut på buffébordet. Foto: Synøve Dreyer
MARINERT EDAMER: Et glass med marinert ost tar seg lekkert ut på buffébordet. Foto: Synøve Dreyer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO: Hvor avansert måltidene skal være er bare opp til deg selv. Er du en som elsker å rake fisken og røyke lammelåret, er ingenting bedre enn det.

Men det aller meste får du kjøpt ferdig. Uansett hva du velger er det det sosiale ved å sitte sammen med dem man er glad i og nyte lange måltider som er det viktigste.

Her får du noen forslag til hva du kan servere. God romjul!

LES OGSÅ: Rakfisk kan skjerpe hjernen

Appelsingløgg

(ca. 4 glass)

5 dl appelsinjuice2 dl eplejuice2 appelsiner i skiver3 ss honning1 kanelstang2 stjerneanis2 ts fersk revet ingefær

1. Bland sammen alle ingrediensene til gløggen i en kjele og varm opp. Smak til.

2. Server gløggen varm med tynne skiver sitron og appelsin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer