Fugl

Kalkunboller saltimbocca

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
500 g hakket kalkunkjøtt
0,5 dl hvetemel
0,5 dl små havregryn
1 stort egg
ca. 2 dl melk
1 liten løk
50 g parmaskinke
frisk salvie/2–3 ts tørket
1–2 ts salt
nykvernet pepper
2 ss marsala (italiensk hetvin)/vermut
smør og olivenolje til steking

Ha kjøttet i en bolle og bland inn resten av ingrediensene (finhakk løken og salvien og skjær skinken i terninger). Rør til du får en fin farse. Spar litt på saltet siden skinken er salt. Form til kaker og stek. Server med salat og brød.

Kalkunboller saltimbocca
Kalkunboller saltimbocca Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer