Ingredienser

Kalveschnitzel

Prøv kalvekjøtt med grønn potetmos til.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 tynne kalveschnitzler à 100 g
4 ts sennep
4 skiver tomat
1 fersk mozzarella, delt i 4 skiver
2 ts olivenolje
salt og nykvernet pepper
litt fersk estragon

Broccoli-potetmos
300 g brokkoli
600 g poteter
+ litt kokevann fra grønnsakene
2 ss smør
eventuelt urtekrydder, for eksempel estragon
1 stor bagett

Bank schnitzlene helt ut, smør dem med sennep, legg på tomat- og mozzarellaskiver og brett kjøttet sammen. Fest det med en tannpirker. Stek dem 4–5 minutter på hver side, dryss salt, pepper og estragon på. Kok broccoli og poteter helt møre og mos dem grovt. Rør mosen med litt av kokevannet og smak til med smør, salt og pepper og eventuelt noe
krydder. Server med en lun bagett.

Kalveschnitzel med mozzarella og tomat
Kalveschnitzel med mozzarella og tomat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer