Sorg:

Kamelen mistet moren

«Tusen takk for alt»

SORG: Rapperen Kamelen er i sorg etter at moren hans nylig gikk bort. Foto: NTB
SORG: Rapperen Kamelen er i sorg etter at moren hans nylig gikk bort. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den bergenske rapperen Kamelen (30), eller Marcus Kabelo Møll Mosele som han egentlig heter, mistet nylig moren sin.

Det forteller han selv på Instagram i dag, tirsdag.

«I går kveld tok vår kjære mor, søster og farmor farvel. Etter to og et halvt års kamp mot sykdommen var det din tur å slippe. Tusen takk for alt og til vi sees igjen, kommer du alltid til å være savnet», skriver Kamelen der.

Det er VG som først omtalte saken.

Det var i 2021 det ble kjent at moren Siri Kristin Møll, som ble 70 år gammel, hadde fått kreft i bukspyttkjertelen. Også den gangen delte rapperen ærlig om det på Instagram.

Skrev sang til moren

Kamelen har blitt en av landest største rappere de siste årene, blant annet med låtene «Creme De La Creme» og «BAP» med Broiler og Emma Steinbakken.

PRISET: Kamelen før utdelningen av Spellemannprisen 2021. Han vant ikke den gangen, men fikk en Spellemannpris i klassen hiphop for albumet #FRIKJENT året etter, i 2022. Foto: NTB
PRISET: Kamelen før utdelningen av Spellemannprisen 2021. Han vant ikke den gangen, men fikk en Spellemannpris i klassen hiphop for albumet #FRIKJENT året etter, i 2022. Foto: NTB Vis mer

I dokumenteren som ble laget om rapperen i 2022, «Si ingenting» er det en scene der han kjører moren til sykehuset for behandling.

Der spiller han også en sang han har skrevet til henne - sangen «Mama» slapp han i januar i år, en låt han også framførte på Lindmo.

Ga moren motivasjon

Kamelen har vært straffedømt flere ganger.

Han har flere ganger fortalt om hva moren betydde for han – og hva hennes sykdom gjorde med han.

I et presseskriv uttalte han dette om sangen han skrev til henne:

«Dette er en låt jeg lagde til min mor, men håper den kan gi håp og styrke til andre som opplever sykdom, kriser eller rett og slett går gjennom noe vanskelig. Det føles godt å vite at låten gav mamma styrke og motivasjon mens hun var under behandling».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer