(Til fire personer)
16 ferske kammuslinger (eller 500 g dypfryste)
Limesirup
saft fra 2–3 lime
40 g sukker
2 ss vann
Tabbouleh
150 g couscous
2,5 dl vann
1 ts salt
fersk mynte
bladpersille
3 ss olivenolje
salt og pepper
1 paprika
1/2 liten rødløk
Småkok limesaft og sukker til alt sukkeret er oppløst. Kok et par minutter til og avkjøl. Ha couscous, vann og salt i en gryte og kok opp. Ta gryten av platen og legg på lokk. La det
trekke i 30 minutter. Skjær paprikaen i små terninger og finhakk urter og løk.
Vend alt med couscousen. Rør inn olje og smak til med salt og pepper. Varm en grillpanne eller en vanlig stekepanne og ha i olje. Stek kamskjellene på høy varme i to–tre minutter på hver side. Server med limesirup.
