Rohny Kristensen

Kamskjell med lime

Nesten som godteri, bare mye sunnere.

Publisert
Sist oppdatert






(Til fire personer)
16 ferske kammuslinger (eller 500 g dypfryste)

Limesirup
saft fra 2–3 lime
40 g sukker
2 ss vann

Tabbouleh
150 g couscous
2,5 dl vann
1 ts salt
fersk mynte
bladpersille
3 ss olivenolje
salt og pepper
1 paprika
1/2 liten rødløk

Småkok limesaft og sukker til alt sukkeret er oppløst. Kok et par minutter til og avkjøl. Ha couscous, vann og salt i en gryte og kok opp. Ta gryten av platen og legg på lokk. La det
trekke i 30 minutter. Skjær paprikaen i små terninger og finhakk urter og løk.

Vend alt med couscousen. Rør inn olje og smak til med salt og pepper. Varm en grillpanne eller en vanlig stekepanne og ha i olje. Stek kamskjellene på høy varme i to–tre minutter på hver side. Server med limesirup.

Kamskjell med lime.
Kamskjell med lime. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer