Familie (3-7)

Kamskjell og karri

Publisert
Sist oppdatert




(Til 4 personer)

12 store kamskjell
1 ss peanøttolje
2 fedd hvitløk
1 ss karripasta
1 ts salt
1 ts sukker
1 boks kokosmelk
saft fra 1 lime
1 ss soyasaus
1 liten bunt bladpersille
olje til steking

Varm en panne og ha i peanøttoljen. Press hvitløk og fres den et halvt minutt. Ha i karripastaen (går ofte under navnet «red curry paste») og fres et par minutter til. Ha deretter i resten av ingrediensene bortsett fra kamskjellene og olje til steking.

La sausen småkoke i cirka fem minutter. Varm en annen panne og ha i olje. Når oljen ryker, legger du i kamskjellene og steker dem i cirka 3 minutter på hver side.

Server på skjell eller fat, hell en spiseskje saus på hvert kamskjell og pynt med bladpersille.

Kamskjell og karri
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer