Grønnsaker

«Kaninens venn»: grønn salat med spiseblomster

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





1 friséesalat
2 bunter ruccola
1 raddichio rosso
1 boks karse
2 sjalottløk
spiseblomster som tagetes og fioler
2 ss kaldpresset olivenolje
1 ts sherryeddik

Salaten rives, vaskes og tørkes. Skrell og finhakk sjalottløken. Bland salat, karse, sjalottløk
og spiseblomster i en bolle og tilsett olje, eddik, salt og pepper. Løft salaten godt slik at alle smaker fordeler seg.
Tips: Ikke bland dressing inn i salaten før det er nødvendig. Hvis du har på dressing for tidlig, vil salaten falle sammen og sprøheten forsvinne. En god salat skal være sprø og luftig, og smakene skal gå i surt, søtt, bittert og salt.

«Kaninens venn»
«Kaninens venn» Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer