Ingredienser

Karbonader og blomkålstuing

God, gammeldags husmannskost.

Publisert
Sist oppdatert




(Til fire personer)
250 g kjøttdeig av kalv
250 g medisterdeig
100 g rugmel
salt og pepper
olivenolje til steking

Stuet blomkål:
olivenolje
1 ss karri
1 blomkål
1 dl kremfløte
salt og pepper

Tilbehør:
poteter og grønnsalat

Bland kjøttdeigene godt og form fire store karbonader. Ha rugmelet på en tallerken og rull karbonadene i melet. Stek karbonadene til de er gjennomstekt, cirka 10 minutter på hver side over middels varme.

Ta karbonadene ut og la dem hvile under folie. Vask pannen, varm den og ha i olivenolje og karri. Del blomkålen i små buketter og stek den i karrien i tre minutter. Ha i fløte og vend blomkålen rundt i noen minutter.

Smak til med salt og pepper. Server karbonader og blomkålstuingen sammen med kokte poteter og grønn salat.

Karbonader og blomkålstuing
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer