Gjenbruk:

Karina har tjent 55 000 kroner på å selge småting

Da hun oppdaget at hun hadde 200 par solbriller, innså Karina at samboeren hadde rett da han sa at hun eide for mange ting.

ENDRING: - Jeg er i ferd med å gå fra maksimalist til minimalist, sier Karina. FOTO: Privat
ENDRING: - Jeg er i ferd med å gå fra maksimalist til minimalist, sier Karina. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Karina Mari Olsen Einarsen (30) i Hommelvik har også en svakhet for spesielle pynteting, og det var ganske fullt både med det som sto fremme og alt som sto stablet i skapene. For ikke å snakke om klær og sko.

– Helt fra jeg flyttet hjemmefra, har jeg hatt ting lagret hos mamma i Bodø, selv om jeg også tok med meg mye, sier Karina.

– Etter at kjæresten og jeg flyttet sammen i 2018, har han kjørt fire turer med full bil for å hente alt sammen. Da merket jeg at jeg ikke hadde savnet halvparten av det jeg eide. Nå er mye av det solgt. Men jeg selger ikke ting jeg virkelig er glad i.

Begynte med opprydning

Som barn og ungdom samlet Karina på ting som frimerker og solbriller, og det hopet seg opp, selv om hun ikke led av samlemani. Karina forteller at hun begynte opprydningen i egne ting i midten av 2019. Siden har hun tatt for seg skap for skap, rom for rom. Og hun ble ganske overrasket over hvor mye hun faktisk hadde, men sjelden eller aldri brukte.

– Jeg har brukt ganske mye penger på å skaffe meg disse tingene og klærne, så jeg ville ikke bare kaste dem. Dessuten er det meste like fint, sier Karina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer