TRUE CRIME: Karla Homolka var delaktig i det brutale drapet på sin 15 år gamle søster Tammy i 1990. De to påfølgende årene ble to andre tenåringsjenter drept av Karla og ektemannen Paul Bernardo. FOTO: NTB Scanpix
TRUE CRIME: Karla Homolka var delaktig i det brutale drapet på sin 15 år gamle søster Tammy i 1990. De to påfølgende årene ble to andre tenåringsjenter drept av Karla og ektemannen Paul Bernardo. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

True crime:

Karla voldtok og drepte tre jenter sammen med ektemannen - blant dem, sin egen lillesøster

Det beryktede ekteparet fikk kallenavnet «The Ken and Barbie killers».

Publisert

Julaften 1990 skulle vise seg å bli en tragisk dag for foreldrene til tenåringsjenta Tammy Homolka (15) bosatt i St. Catharines i Canada. Midt på natten våkner de opp av at eldstedatteren Karla (19) og kjæresten hennes Paul Bernardo (25) ringer 911. De forteller at 15-åringen er blitt kvalt av sitt eget spy. Da ambulansen ankommer familiens hus er Tammy død.

Undersøkelser som ble gjort av rettsmedisinere kort tid etter dødsfallet slo fast at det var en ulykke. Dorothy og Karel Homolka, foreldrene til Tammy, slo seg til ro med dette, og prøvde å gå videre med livet sitt.

Lite visste de at det var datteren Karla og deres tilkommende svigersønn Paul som hadde dopet yngstedatteren med en dødelig kombinasjon av alkohol og et bedøvelsesmiddel Karla hadde stjålet fra veterinærklinikken hun jobbet på. Da den 15 år gamle jenta var blitt bevisstløs voldtok både Paul og Karla henne, og det sadistiske kjæresteparet filmet den grove ugjerningen.

Logg inn!

For å se denne siden må du være logget inn

Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du

registrere deg her. Det er helt gratis.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer