True crime:

Karlas ektemann drepte og voldtok lillesøsteren

Det beryktede ekteparet fikk kallenavnet «The Ken and Barbie killers».

TRUE CRIME: Karla Homolka var delaktig i det brutale drapet på sin 15 år gamle søster Tammy i 1990. De to påfølgende årene ble to andre tenåringsjenter drept av Karla og ektemannen Paul Bernardo. FOTO: NTB
TRUE CRIME: Karla Homolka var delaktig i det brutale drapet på sin 15 år gamle søster Tammy i 1990. De to påfølgende årene ble to andre tenåringsjenter drept av Karla og ektemannen Paul Bernardo. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Julaften 1990 skulle vise seg å bli en tragisk dag for foreldrene til tenåringsjenta Tammy Homolka (15) bosatt i St. Catharines i Canada. Midt på natten våkner de opp av at eldstedatteren Karla (19) og kjæresten hennes Paul Bernardo (25) ringer 911. De forteller at 15-åringen er blitt kvalt av sitt eget spy. Da ambulansen ankommer familiens hus er Tammy død.

Undersøkelser som ble gjort av rettsmedisinere kort tid etter dødsfallet slo fast at det var en ulykke. Dorothy og Karel Homolka, foreldrene til Tammy, slo seg til ro med dette, og prøvde å gå videre med livet sitt.

Lite visste de at det var datteren Karla og deres tilkommende svigersønn Paul som hadde dopet yngstedatteren med en dødelig kombinasjon av alkohol og et bedøvelsesmiddel Karla hadde stjålet fra veterinærklinikken hun jobbet på. Da den 15 år gamle jenta var blitt bevisstløs voldtok både Paul og Karla henne, og det sadistiske kjæresteparet filmet den grove ugjerningen.

Bakgrunnen for overgrepet på Tammy skal ha vært at Paul ønsket seg jomfrudommen til 15-åringen i julegave. Han skal nemlig ha vært svært frustrert over at Karla ikke var jomfru da de ble sammen to år før hendelsen, og som «et plaster på såret» fikset Karla det slik at kjæresten nå skulle få oppfylt ønsket sitt - å ha sex med en jomfru. Hennes egen 15 år gamle søster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer