Dessert

Kastanje-tiramisu

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
1 boks med søt kastanjepuré (400 g)
2 dl fløte
24 Savoiardi (sprø kaker), også kalt ladyfingers
0,5 dl whisky eller god likør
1 ss kakao

Rør kastanjepureen inn med 2–3 ss fløte, og pisk resten av fløten til skum. Vend kremen inn i kastanjeblandingen og legg den lagvis med ladyfingers som du har dyppet i sprit. Avslutt med et lag krem og dryss med kakao gjennom en sikt.

Kastanje-tiramisu
Kastanje-tiramisu Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer