Kate Moss

Kates gave til Pete

Kate Moss har gitt ekskjæresten Pete Doherty rettighetene til de fire sangene hun skrev sammen med ham til det siste Babyshambles-albumet.

Kate Moss vil det beste for ekskjæresten Pete Doherty. Han har fortsatt en plass i hennes hjerte.
Kate Moss vil det beste for ekskjæresten Pete Doherty. Han har fortsatt en plass i hennes hjerte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Supermodellen, som skilte lag med den kontroversielle rockesangeren i juni, er kreditert på fire spor på Babyshambles-albumet «Shotters Nation’».

Hun og Doherty inngikk nemlig også et profesjonelt samarbeid i løpet av den turbulente romansen. Moss stilte som kordame og duettpartner for Doherty, og de skrev altså flere sanger sammen.

Men etter at Doherty bedro Moss med en modellkollega av henne, fikk hun nok. Men Moss, som er god for noen millioner, har gjort det klart for eksen at han kan få beholde alle pengene han eventuelt måtte tjene på de fire låtene.

En kilde sier til The Sun: – Kate vil at Pete skal få rettighetene. Hun blir kreditert og er fornøyd med det. Hun er ikke interessert i å tjene noe på dem. Musikken er Petes greie. Han har fortsatt en plass i hjertet hennes, og hun er glad for å se at det går bedre med ham. Hun vil ikke ta fra ham pengene. Og han kan trenge dem mer enn henne.

Moss er nå forlovet med The Kills-frontmannen Jamie Hince, men venner frykter at siste kapittel om Kate og Pete ikke er skrevet. Sist uke dumpet Doherty modellen Irina Lazareanu og fortalte venner at han ønsker å bli sammen med Kate igjen. (©NTB) • Knekk Kates kleskode
 • Hun har fått lugg
 • Moss er moteverdenens mektigste
 • Danker ut Kate Moss
 • Finn frem skinnjakken
 • For hånden: Her er veskene som løfter antrekket
 • Høsten bli kort • Babyshambles-vokalisten og Kate Moss' ekskjæreste Pete Doherty får rettighetene til låtene Moss var med å lage.
  Babyshambles-vokalisten og Kate Moss' ekskjæreste Pete Doherty får rettighetene til låtene Moss var med å lage. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer