Trippeldrapet i Nes:

- Katrine var veldig stolt av familien sin

Katrine Nordli Korslund (30) var en av de tre drepte i Nes.

TRIPPELDRAPET I NES: En av de tre som ble drept i trippeldrapet i Nes er Katrine Nordli Korslund (30). De to andre drepte er Victoria Nordli Korslund (24) og Emily Nordli Andresen (11 måneder). Politiet friga onsdag navnene i samråd med de pårørende og bistandsadvokatene.Foto: Privat / NTB
TRIPPELDRAPET I NES: En av de tre som ble drept i trippeldrapet i Nes er Katrine Nordli Korslund (30). De to andre drepte er Victoria Nordli Korslund (24) og Emily Nordli Andresen (11 måneder). Politiet friga onsdag navnene i samråd med de pårørende og bistandsadvokatene.Foto: Privat / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var 25. januar en far skjøt og drepte sine to døtre og et barnebarn i Skogbygda i Nes, et trippeldrap som sjokkerte hele Norge.

Onsdag denne uken gikk politiet ut med navnene på de tre drapsofrene.

Katrine Nordli Korslund (30)

Victoria Nordli Korslund (24)

Emily Nordli Andresen (11 md.)

En av de drepte kvinnene, Katrine Nordli Korslund, var politikvinne. Hennes ektemann jobber også som politi, og skal ha vært på jobb da svigerfaren selv ringte politiet og fortalte at han hadde drept de tre og planla å drepe seg selv.

Det var politiparets 10 måneder gammel datter Emily som også ble drept.

Til Romerikes Blad forteller politikontakt i Nes, Gunnar Foseid om en kjær kollega.

- Katrine var veldig stolt av familien sin, og var veldig knyttet til Skogbygda, sier han.

Hun var fortsatt i mammapermisjon etter å ha født datteren i mars i fjor, og skulle ha startet opp igjen som politibetjent ved Nes politikontor om kort tid.

Det var søstrene Victoria Nordli Korslund (24), Katrine Nordli Korslund (30) og hennes datter Emily Nordli Andresen på 11 måneder som ble drept i Nes. Foto: Privat / NTB
Det var søstrene Victoria Nordli Korslund (24), Katrine Nordli Korslund (30) og hennes datter Emily Nordli Andresen på 11 måneder som ble drept i Nes. Foto: Privat / NTB Vis mer

- Veldig positiv, blid, omgjengelig og folkelig, er ord som jeg vil bruke for å beskrive henne. Hun var stolt over å være fra Nes og kunne jobbe i hjemkommunen, forteller Gunnar Foseid.

Han beskriver kollegaen videre som det sosiale navet på arbeidsplassen, og en som var opptatt av at alle hadde det bra.

- På jobb utmerket hun seg med sitt blide åsyn og ikke minst med å være det sosiale navet som hadde et ekstra fokus på å ha det trivelig på jobb. Hun kunne pynte på kontoret ved spesielle anledninger. Senest rett før jul kom hun innom kontoret for å pynte og gi en gave til oss, sier Foseid til Romerikes Blad.

Siste søndag i januar strømmet lokalsamfunnet til Ingeborgrud kirke der det ble avholdt en sørgegudstjeneste.

- Det er en katastrofe for samfunnet i Nes og for mange. Vi trenger å søke styrke sammen etter den ufattelige tragedien tirsdag, da fire menneskeliv gikk tapt, innledet prost Liv B. Krohn-Hansen.

De pårørende har bedt om mest mulig ro rundt saken, og at man er forsiktige med spekulasjoner.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet