Kayla (20) sine nakenbilder vakte oppsikt verden rundt

Nå gjør hun det igjen.

UTRADISJONELL INNSAMLING: Los Angeles-jenta Kayla Ward selger nakenbilder i bytte mot donasjoner til veldedige formål. FOTO: Instagram
UTRADISJONELL INNSAMLING: Los Angeles-jenta Kayla Ward selger nakenbilder i bytte mot donasjoner til veldedige formål. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Det går for det meste i det samme på sosiale medier; vi er vant til å se bilder fra diverse festlige tilstelninger, små innblikk i venninners ferier i tropiske strøk, dype sitater fra dype mennesker, haugevis av selfies...

Men i desember og gjennom store deler av januar, fikk Instagram-feeden vår en skikkelig overhaling.

Da ble kaffekoppene på kafé, kvelder med «verdens beste gjeng» og bikinibilder erstattet med forferdelige bilder av flammene som sluker Australias natur – og alt som lever i den.

Én milliard dyr har måttet bøte med livet. Det samme har minst 25 mennesker.

Hollywood-stjerner som Leonardo DiCaprio (45), Kylie Jenner (22), Elton John (72), Nicole Kidman (52) og Ellen DeGeneres (61) har donert store summer til organisasjoner som kjemper mot brannene.

Som «vanlig» borger er det dog lett å føle seg maktesløs når katastrofer inntreffer. Dét fant Kaylen Ward (20) fra Los Angeles sin egen, utradisjonelle løsning på.

Ward – som jobber som Instagram-modell og sexarbeider på nett – følte seg helt nødt til å hjelpe da hun innså omfanget av krisen i Australia.

20-åringen begynte dermed å selge nakenbilder av seg selv i bytte mot donasjoner til hjelpemannskapene.

LES OGSÅ: Emilie (30) trosser mamma-kritikk og deler nakenbilder av seg selv

«For hver tiende dollar du donerer, sender jeg deg et nakenbilde», lovte hun via Twitter på begynnelsen av nyåret.

Stuntet endte med at Ward samlet inn mange millioner til formålet – snakk om suksess! Medaljen har dog, som det ofte er, en bakside.

«På grunn av dette har Instagram-kontoen min blitt deaktivert, familien min nekter å ha noe med meg å gjøre og gutten jeg liker vil ikke snakke med meg... Men fuck it, la oss redde koalabjørnene!», lyder det fra 20-åringen på Twitter.

Tross kritikken og konsekvensene, gjør hun det nå igjen.

Puerto Rico har nemlig hatt en rekke kraftige jordskjelv den siste tiden. Dét har ført til at mange er uten hus og hjem, og enda flere uten strøm og vann.

Nok en gang lover Ward – som bruker aliaset The Naked Philanthropist («den nakne filantrop» på norsk) – ett nakenbilde for hver tiende dollar.

Nettet skryter 20-åringens innsats opp i skyene. Se noen av reaksjonene under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer