Kultur

Keane og Gavin til Oslo

Keane og Gavin DeGraw spiller på Sentrum scene.

Keane og Gavin til Oslo
Publisert
Sist oppdatert
Årets store favoritt blant Idol-deltakerne, Gavin DeGraw, avlegger Oslo en visitt til høsten. Synes man ventetiden blir lang kan den kortes ned med popyndlingene i Keane, som spiller på Sentrum scene allerede i mai.

Britiske Keane tok verden med storm med debuten Hopes and Fears i 2003. Det gitarløse bandet følger opp suksessen 12. juni, med «den vanskelige andreplata» Under The Iron Sea. Første singel er Atlantic, som slippes 21. april i England.

Keane har en stor fanskare i Norge, og spilte sist for et raskt utsolgt Rockefeller i fjor. Bandet består av vokalist Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley på piano og Richard Hughes på trommer. Da den opprinnelige gitaristen forlot bandet bestemte gutta seg for at de skulle fortsette uten gitar, og skapte slik et ganske unikt sound man knapt hadde hørt siden Ben Folds Fives storhetsperiode.

Bandet fikk sitt store gjennombrudd med låta Everybody's Changing, og plata Hopes and Fears ble for mange soundtracket til sommeren 2003. Lørdag 27. mai spiller britene på Sentrum scene.

Gavin DeGraw besøkte nylig hovedstaden, da spilte han på Rockefellers lillebror, John DEE. Artisten har brått klatrert flere steg på popularitetsstigen, og inntar betydelig større Sentrum Scene 10. august. Gavin utga albumet Chariot i 2003, og skaffet seg en stor fanskare med hitlåten I don't want to be.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer