Kultur

Kidman i Luhrman-film

Nicole Kidman og Russell Crowe på rollelista i Baz Luhrmans nye film.

Kidman i Luhrman-film
Publisert
Sist oppdatert
Rollelista til Baz Luhrmans (Moulin Rouge, Romeo+Julie, Strictly Ballroom) begynner å ta form. Øverst på en stjernespekket liste står Nicole Kidman og Russel Crowe.Filmen har ennå ikke fått noen tittel, men skal etter sigende være i Tatt av vindens form. Produksjonen starter i år, og filmen skal spilles inn i Australias utmark. Både Kidman og Crowe bør føle seg hjemme der, siden begge to kommer fra Australia.- Vi ønsket oss to helt ekstraordinære skuespillere i dette ekstraordinære landskapet, sier regissør Luhrman om valget av Kidman og Crowe.De to skuespillerne skulle opprinnelig spilt mot hverandre i filmen Eucalyptus i fjor, men på grunn av manusproblemer gikk prosjektet i vasken. Det er imidlertid ikke første gang Nicole Kidman jobber med Baz Luhrman. I 2001 hadde hun hovedrollen i Moulin Rouge, som fikk to Oscar-statuetter. Kidman selv ble belønnet med Oscar for den glimrende innsatsen hun gjorde i filmen The Hours året etter.Også Russell Crowe er prisbelønt. Han sikret seg Oscar-prisen for rollen i Gladiator i 2000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer