Kultur

Kinokarameller

Dette skal du se i helgen.

Kinokarameller
Publisert
Sist oppdatert
Vi guider deg gjennom jungelen av gode kinotilbud - her er kvalitetskaramellene du ikke må gå glipp av.

Grbavica er en rystende film om en mor og hennes datter, som er resultat av en voldtekt. Dette dystre temaet til tross - Grbavica er en håpefull film du ikke kan unngå å bli berørt av. Den fravrister deg troen på det gode i mennesket, før den gir deg deg tilbake. Filmen feirer kjærligheten og insisterer på at det tross alt alltid finnes håp om en bedre tilværelse.

En annen tankevekker er Veien til Guantanamo, som følger tre unge briter som blir fengslet på Guantanamo-basen. Filmen griper fatt i deg og får deg til å krympe deg i setet. Den er spennende som en thriller, og er ofte direkte vond å se på.

Er du i humør for noe mer lettbent, er storfilmen Da Vinci-koden kanskje noe for deg. Da Vinci-koden er langt fra en viktig, erkjennelsesvekkende film, den er reinspikka underholdning og lite annet. Som sådan fungerer den temmelig bra.

En annen perle er Atom Egoyans Where the Truth Lies. Atom Egoyan har tegnet et interessant og underholdende bilde av en verden full av snusk, løgn og hodeløs dekadanse. Historien glipper noe mot slutten når alt skal nøstes opp, men solide skuespillere gjør Where the Truth Lies til en filmopplevelse godt over gjennomsnittet.

Tom Cruise er eksplosivt tilbake med actionfilmen Mission Impossible III. Det er tøys og tull fra ende til annen, men slikt elsker vi innimellom. Vi glemmer Tom Cruises elleville eskapader og utsagn, og synker ned i kinostolen i frydefull virkelighetsflukt. Topp underholdning fra start til slutt.


LES MER HER: ALT OM FILM

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer