Maiken Blom

Kjæresten til Cengiz:
- Jeg fikk drapstrusler fra tenåringer

Maiken Blom og Cengiz Al møttes da de var 16 år. Utfordringene sto i kø i starten av forholdet.

MAIKEN BLOM: Maiken Blom har vært sammen med Cengiz Al fra de var 16 år gamle. I dag er de forlovet og har en sønn. Foto: Ida Bergersen
MAIKEN BLOM: Maiken Blom har vært sammen med Cengiz Al fra de var 16 år gamle. I dag er de forlovet og har en sønn. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Veiene svinger seg oppover, og man kan tydelig se at det er et relativt nytt boligstrøk vi skal til. Solen skinner, og fargene på bladene viser at høsten fra sin aller beste side.

KK er på vei for å besøke Maiken Blom og Cengiz Al, i hjemmet deres i Lier.

En smilende Maiken kommer KK i møte i garasjen under bygget, og vi tar heisen opp til leiligheten deres. Det er ett år siden de flyttet inn i den splitter nye leiligheten, men lukten av nybygg ligger i gangene fortsatt.

Stuen er lys og luftig, med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.

Maiken byr på en kopp kaffe, men understreker at den muligens er litt for sterk, da Cengiz alltid lager veldig sterk kaffe.

- Det ser ut til at dere har det veldig fint her, da?

- Ja, det er kjempefint her. Men jeg savner Oslo, da, innrømmer Maiken, som også kan fortelle at de er i tenkeboksen om hvorvidt de skal flytte tilbake til hovedstaden eller ikke.

Ung mor

Maiken og Cengiz er bare 24 år gamle, men de har vært sammen fra de var 16 år, er forlovet, og har en liten sønn, Noor, som snart er to år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.