Særbo

Kjæresteparet Lisbeth og Jan bor i hver sin leilighet - i samme blokk

Lisbeth og Jan, begge 75 år, møttes for 13 år siden. De mener de har funnet den perfekte boformen; hver sin leilighet i samme blokk.

FELLES MINNER: Selv om de møttes i godt voksen alder, og ikke bor sammen, deler Lisbeth og Jan mange felles, gode opplevelser. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen
FELLES MINNER: Selv om de møttes i godt voksen alder, og ikke bor sammen, deler Lisbeth og Jan mange felles, gode opplevelser. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Ingen av dem var klare for noe forhold da de møttes på datingstedet «Møteplassen» i 2010. Men gode venner ville både Lisbeth Sæthern og Jan Skjerven ha.

– Jeg var på noen dater før Jan dukket opp, og jeg innså at dating ikke var noe for meg, i hvert fall ikke med de mennene jeg møtte.

Lisbeth rister på hodet og ler godt av seg selv.

– Men jeg likte å skrive med andre på «Møteplassen», så jeg beholdt profilen min.

Så dukket det plutselig opp en profil med bilde av en hytte, ikke et ansikt. Lisbeth ble nysgjerrig. Dessuten hadde hun nesten aldri vært på fjellet, og interesse for mannen bak profilen ble vekket.

Nesten som brevvenner

– Jeg lot meg motvillig overtale til å opprette en profil på «Møteplassen» da en kompis insisterte, sier Jan og humrer.

– Men at dette skulle endre livet mitt, var ikke i mine tanker. Jeg hadde ikke datet noen, men syntes det var hyggelig at Lisbeth tok kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer