Synnøve Macody Lund

- Kjærligheten vil jeg tro på til jeg kreperer

Synnøve Macody Lund (38) i åpenhjertig HENNE-intervju.

SYNNØVE MACODY LUND: I nyeste utgave av  HENNE forteller skuespilleren og forfatteren om dating, røyking -  og om Bond-rollen som glapp.  Foto: All Over Press/Janne Rugland
SYNNØVE MACODY LUND: I nyeste utgave av HENNE forteller skuespilleren og forfatteren om dating, røyking - og om Bond-rollen som glapp. Foto: All Over Press/Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Du ser henne snart i krimserien «Frikjent» på TV 2 - serien som The Hollywood reporter lufter som «The Next Big Nordic Drama».

Hun spiller uflidd sjefsforsker i bygdas hjørnestensdbedrift, en ganske annen Synnøve Macody Lund enn den vi er vant til å se:

Høyreist og modellvakker, journalist og skuespiller, fikk nesten rollen som Bond-pike mot Daniel Craig i fjor, og attpåtil er hun i sluttarbeidet av sin debutroman.

Ordet vellykket ligger langt framme på tungespissen da HENNE møter henne til intervju:

Alenemora uten lappen

– Det der er jo helt banalt å si! smeller Synnøve i og tar et magadrag av sigaretten i verandadørsprekken.

Røyken er like lite light som blikket og de skarrende r-ene. Silkepysjen flagrer i trekken om modellbeina, som er et minefelt å nevne, gitt reaksjonen nylig.

– Hvor kommer det ordet vellykket fra? Her ute i forstaden er jeg alenemora uten lappen som spør om sønnen min får sitte på til fotballtreninga.

- Eg veit ikkje om dei synes at eg e særlig vellykka.

LES OGSÅ: - Plutselig kan jeg kjenne på et råere aspekt av sorgen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.